Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita väggar

Vita väggar har mitt fängelse.
Det är här jag kväver mig med tystnad
och lyssnar efter hjärtslag som inte längre finns.

Jag existerar bara i stunderna mellan sekunderna
de som ingen märker
och de som alla glömmer att de finns. 

Vita väggar har mitt fängelse
vartifrån jag aldrig kan bli fri. 




Fri vers av Niclasdotter
Läst 340 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-07-10 21:05



Bookmark and Share


  Magica VIP
"Jag existerar bara i stunderna mellan sekunderna"...så bra formulerat!
2015-03-02

    Jim Friberg VIP
Otrolig rytm.
2014-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter