Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semesterkrav

Trettio grader i skuggan

smälter inte permafrost i kärleksnerven

fullsatt badklippa 

lindrar inte ensamheten 

på noggrant utlagd blekgul badhandduk

det blir tydligt att jag borde varit två nu

och haft roligt 




Fri vers av HanKa
Läst 347 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-07-10 21:19



Bookmark and Share


  Louise Sparring
Pricksäkert lakoniskt. Gillar den. Så mycket med så få ord.
2014-12-06

  Tillbringaren
En pärla!
2014-07-12
  > Nästa text
< Föregående

HanKa
HanKa