Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Erik


Vi vankar vår väg tillsammans
Vi öppnade dörren för lycka
Den ligger till grund för livet
Det borde väl alla tycka

Du stödjer mig ömt och alltid
Jag känner mig trygg i din famn
När efter en stormig vardag
På kvällen vi seglar i hamn

Jag håller dig kär i mitt hjärta
Vi två som en liten flottilj
Vad bra att fortfarande finns det
Sedvanlig hållbar familj!


Alicia Stenfors




Bunden vers (Rim) av Alicia Stenfors
Läst 395 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-10 23:23



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tycker mycket om
din vackra ömhetsstämma
2014-07-16

  Linda CH VIP
En fin och glädjande text!
2014-07-15

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Vackert klokt och schablonfritt.
Du har nog skapat en evergreen.
Jag vill gratulera både er och dig
som skrev den. Grattis
2014-07-11

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2014-07-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin och öm kärleksförklaring!
2014-07-11

  LinneaH
Vad vacker denna var! Härligt att läsa såna här texter! Man blir ju glad :)
2014-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Alicia Stenfors
Alicia Stenfors