Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är

kär i någon annan men du
flätar mitt hår
blåser mig i nacken och du
måste gå men
säger att du behöver lite till
och jag ger dig
villkorlöst och
utan hämningar
lite till av mig
till någon
med nöje
till dig
som är kär i någon annan
som inte är kär i dig




Fri vers av ebb
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-11 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ebb