Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken nytta!

En del säger att ord är till för att lekas med
ja varför inte och för att smekas med
och helt enkelt att bevekas med
ibland de till och med tvekas med
men allt som oftast de rekas med
och de är absolut utmärkta att pekas med!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-11 05:24



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Och att
kommenteras med!
2014-07-11

  Lars Hedlin
Klockrent! Bra!
2014-07-11

  Monika A Mirsch VIP
Du slog huvudet på spiken - att spikas med....
2014-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt