Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se upp mer, när man ser ner!

En riksdagsledamot han gick via
skrivhjälp fick till ett en timmas-tal med Fia
Läsa tog timmar två
ledamoten klagar då
på längden, men han hade fått med en kopia...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-11 10:05



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Haha!
2014-07-11

  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
2014-07-11

  louisegirl
Ja så kan det gå ;)
Bra skrivet!
2014-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt