Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Duckface på förstasidan


Mellan sidorna i tidskriften

En liten ankunge tog precis ett omöjligt högt steg

upp för ett trappsteg.

Kycklingen var gul, och det var trottoarkanten också, gul.

Asfalten själv var svart.

Taxibilarna var gula.

Ett litet sandgult land ser grönt ut på bild i tidningen.

Det står 7-1 och kriget pågår fortfarande,

i verkligheten och i sociala medier.

De sociala medlen är små, men eskalerar över sina trappsteg.

Jag stänger igen albumet och inser att jag är samma person som innan.

Bilderna är mycket gamla.

Vi lever i dem.

Som värnlösa ankungar.

Chicken Nuggets.




Fri vers (Fri form) av Aftonvännen
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-11 10:31



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Gula trappsteg känns lovande och spännande "ur fågelperspektiv" - även om konflikten knappast trappas ned bara för det... helt olika bilder av vad som är stort eller smått har människor ja!
2014-07-11

  lodjuret/seglare VIP
Jag finner sista raden överkurs, men resten är till fyllest.
2014-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Aftonvännen
Aftonvännen