Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hoppfull

i dina ögon
blomstrar alltid livet

och när du ler
ser jag en flicka
som sett så mycket mer än bara lycka


under dina ögonlock
har du dolt
så mycket mer
än bara kärlek

och du tror att
jag inte vet,
jag inte ser

men jag ser

din spegelbild
är avskalad
och du
står fortfarande kvar
och stampar


men i dina ögon
har ljuset aldrig släckts
och i dina ögon
blomstrar fortfarande livet









Fri vers av höstlövet
Läst 288 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-11 14:00



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

höstlövet