Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ogräs

Om du inte sår de mentala och fysiska frön till de resultat du vill uppnå; kommer du automatiskt få skörda ogräs.




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-11 20:33



Bookmark and Share


  Connie
Jag älskar ogräs, de är riktiga överlevare. Ogräs är vackra om man ger sig tid att verkligen titta.

Ta tex vallmon och lupinen som är klassat som ogräs som folk vill bli av med.

Och går man ett stycke till, ända ner på makronivå hittar man de underbaraste små blommor.
2020-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP