Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar som ger liv och färg

Du målar
med Din pensel
Jag skriver ned
med min penna

I båda fallen
är det tankarna
som ger
liv och färg,
åt det skapade.





Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-11 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP