Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vem skulle ha trott det, att tankarna på lycka vägrar ta slut?


Lycka IX

 

 

Lycka är

 

ensamhet som inte gör ont

 

2014-07-11  23:30




Övriga genrer (Aforism) av Minkki VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-07-11 22:39



Bookmark and Share


  Nitram P
Så bra sagt, så välfunnet!
2014-07-22

  Eva Langrath VIP
Tycker så mycket om dina lyckotankar.
2014-07-12

  Peter Stjerngrim VIP
Självvald ensamhet gör sällan ont ...
... men kan göra det beroende
på varför man valt denna ensamhet ...
Ensamhet man drabbas av är alltid smärtsam om än i varierande grad
beroende på omständigheterna.
Den kanske allra mest smärtsamma ensamheten är dock den vilken få ens tänker på som ''ensamhet'' ...
... Den där du befinner dig i toppen av uppmärksamhets-näringskedjan
i form av att vara publikens idol och eller omgivningens objekt för beundran och vädjan om ledarskap ...
Du lyckas fånga det allra mest väsentliga i dessa dina få ord
som täcker in så mycket mer
om vad ensamhet egentligen handlar om
än vad många vare sig vill
eller förmår att se ...

2014-07-12

  walborg
En väldigt fin tanke - associerar till att man umgås i sina tankar med dem man tycker om och då är man ju inte ensam
2014-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP