Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagoögon

Det går inte
att längre
se på Livet
med barnets
tindrande
sagoögon.
Det politiska
landskapet
har öppnat
nya vyer,
nya perspektiv.
Man måste vidga
sin blick;
tyda vad alla
politikens sagor
innebär.




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-11 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP