Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O måne lys

O lys du måne kär
låt inte naturen sova
natten är så ljus
så låt sömnen lova

en dag imorgon
då solen tar över
och lyser på allt
som vi behöver

Lys du måne kär
lova att även i morgon
du lyser på oss här
ännu en gång

Så låt mig få bedåras
av månens klara sken
låt mina ögon tåras
i denna timme sen

en stund i begrundan
när dagen flytt undan






Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-11 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter