Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögonblick

en stund av din närhet
och
en liten stund av din nacke
mot mina handflator
innan jag säger
att vi aldrig mer kan ses




Fri vers av ebb
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-12 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ebb