Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarrea - dröm eller mardröm ?


Lycka XI

 

 

Lycka är

 


att prova en vansinnigt vacker, klassiskt skuren klänning i favoritrött

- och se mitt levda liv förvandla den till en ojämnt stoppad korv

när jag ändå aldrig skulle haft råd att reafynda den ;)

 

 

2014-07-12 11:08




Övriga genrer (Aforism) av Minkki VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-07-12 10:18



Bookmark and Share


    maija tuori

Lycka ;) är att kan skratta !
2014-07-15

    ADI Nehlin
har varit med om något liknande..en klänning som hänger i min garderob..den är fortfarande vacker men inte på mig. Den tycks ha krympt :-)
2014-07-15

  walborg
Klokt och bra tänkt!
2014-07-12

  TrollTörnTrappan VIP
Räddad av omständigheterna :) Skön iakttagelse!
2014-07-12

  bittemi VIP
Tack för leendet du gav!
2014-07-12

  Eva Langrath VIP
Ler gott :)
2014-07-12

  Hans Christian
Tack för det skrattet !
2014-07-12

  Kozo
hihi...
Jo, där har jag varit...
2014-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP