Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår längtan

Vi bär på en längtan
en längtan
som går ut ur mej
och in i dej;
en längtan
som går ut ur dej
och in i mej,
ut ur mej,
in i dej,
ut ur mej,
in i dej........




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2014-07-12 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP