Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsfråga (i anklagande form)

Hur har du färdats
genom livet?
Hur har du kunnat fara
genom livet
utan att få
livserfarenhet ?




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-12 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP