Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en främlings ögon

Det blänker av hopp
i en främlings blick
men svaret som fås

ett ilsket: Stick!

Vad är det som gör
att inget annat duger
än de egnas börd och ätt

Fy f-n vad det suger

de har de inte lätt
de som vill hit
men vi får väl igen

när vi åker dit

där vi är främlingar?




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 395 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-12 15:39



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
"Lika barn leka bäst"
I ett land som vi tror är så tryggt
Snart finns inte länge "öst" och "väst"
Snart märker vi att vi inte är bäst
Rätt dumt då, att bete sig så styggt
2014-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter