Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har väl reda på detta!

En riksdagsman till en annan i Visby sa:
-Att inte folk fattar att vi, du som ja´
vi precis som vanligt folk ju är!
Att inte väljarna förstår det här!
-Va, sa den andra, hur sa du nu att vi va´...








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2014-07-12 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt