Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fick iden till denna text när jag kollade på min klocka förut.


en dikt om tid

det finns en kraft
som styr med järnhand över såväl
adel som bonde
borgare som proletär
gudar, universum, alla ting
men trots detta
så fruktar alla att denna kraft ska försvinna ur deras liv
tick tack.




Bunden vers av melker skog åkerlind
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-13 00:44



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Tänkvärd fin text! Skulle föreslå fri vers som genre. :)
2014-07-25

    melker skog åkerlind
okej, tack så mycket.
2014-07-13

    ej medlem längre
Innan du publicerar kan du bocka för en genre i taget och läsa en kort förklaring i högerspalten alldeles bredvid din text.
2014-07-13

    melker skog åkerlind
tyvärr så kunde jag inte lista ut vilken "genre" denna dikt tillhörde. någon som kan en bra hemsida om sånt?
2014-07-13
  > Nästa text
< Föregående

melker skog åkerlind

Senast publicerade
Hatt
i skogarna
en dikt om tid
* Se alla