Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte okej, men okej

Ingen kommer att springa efter dig.
Det ser inte ut så i verkligheten.
Han såg dig inte,
brydde sig ändå inte.
Du satt och väntade
i två timmar.
Hur kan du vara så pinsam.

Jag tittar inte bakom,
låter honom inte få det,
de ska inte få det.
Hon satt i två timmar.

Helt ärligt så glömde ni nog bort mig.
Okej då.
Det är inte okej.
Men okej,
då.




Fri vers av riverenvackerdröm
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-13 14:25



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
händelseberättelsen griper tag i en
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

riverenvackerdröm
riverenvackerdröm