Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Etta på bollen

Den som är etta på bollen
är den som har den rätta kollen
Den som är tvåa på bollen
tappar på matchen kontrollen




Bunden vers av Valter Örn VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2014-07-13 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP