Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här snickrade jag ihop när jag var ute i skogen där jag bor.


i skogarna

i dig finner jag lugn
susandet i dina inneboende grenar
ljudet av kvittrande fåglar
ljudet av döda grenar som krossas av dina skrämda väsen
i dig finner jag kraften
i dig finner jag inspiration
i dig finner jag lugn
och en dag
när jag är i evig vila
kommer jag vara en del av dig.




Fri vers av melker skog åkerlind
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-13 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

melker skog åkerlind

Senast publicerade
Hatt
i skogarna
en dikt om tid
* Se alla