Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se så, vackert så...

En så påhittlig man på Råå
köper fågelfrön i stor säck då...
- Fågel har du ej...
- Men jag tänkte ju mig
sätta igång nu och bara så...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-13 14:49



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Haha - bra!
2014-07-14

  Lars Hedlin
JA just Så! ;)
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt