Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

!

Du är ett as. Smyger med dina smekningar . halsen trillar. Duvan drillar.
DU är ett as smyger i kontrasten bara för farträndernas skull.
Tuvan tummlar och du vet att det bästa du kan göra är att spy litet verklighet.
Liksom dryper droppar och spills . Ligger blickblick stilla ingen vill dig illa.
Orienterar onanerar på arenan om p o j k e n utan utan utan de sköna lena
Jag är ett arg. Jag är ett arg . discodansen ger romansen mindre toning min boing känns
för trång




Fri vers av NiklasB
Läst 292 gånger
Publicerad 2014-07-13 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NiklasB
NiklasB