Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja varför inte...

En ficktjuv sänds till ett nudistläger
som den svenska staten styr och äger
men varför detta
du kan väl berätta
avvänjning ju allra tyngst väger




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-13 15:33



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, där blir nog framgången
blygsam!
2014-07-14

    ADI Nehlin
Ha, ha..mycket bra plats att sända en ficktjuv till för avvänjning
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt