Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjyvläsning

Låt inte ditt liv
bli som en öppen bok
för andra att tjyvläsa i,
och göra sina egna
tolkningar av.




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-13 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP