Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två

dina händer på min kropp skapar jordskalv i mig
fjäderlätta fingertoppar mot huden

ditt skratt skapar tsunamis i min bröstkorg
jag drunknar i ditt leende

ta mig hem ta mig ut ta mig bort




Övriga genrer av det där som känns
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-13 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

det där som känns
det där som känns