Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rovdjurets blick

Med rovdjurets blick mäter du mig
Tar mått, kalkylerar
Planerar nästa drag
Hur du ska ta ditt byte
som är jag
Nu ler du
och frågar
vad jag gjorde idag
Jag svarar att jag träffat en vän
Vi fikade, jag åt citronmaräng
Drack te som var ljummet
och saknade smak
Hon drack choklad
Men jag tänker bara på dina händer,
alldeles nyss på min arm
Nu vilar de på andra sidan bordet
Långa fingrar som vill klämma hårt
Hur kommer de att kännas sen?

Vi tar båten över älven
Du ger mig ett finger att smaka
och lägger sen din hand ledigt runt min hals
Klämmer lite lätt, som en viskning bara
Men jag vet
Det kommer mera snart
Jag känner dina preferenser
De passar mig bra
Jag kommer att gå ner på knä
Kommer lämna över mig
i dina hårda händer
Så är det bestämt

Det finns en punkt i när man ger sig
Ger sig själv
Ger upp sig själv
Den springande punkten
Den, där allt som finns är nu och här
Saknadshålet fyllt en stund
av mättat begär














Fri vers av Louise Sparring
Läst 442 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-07-16 20:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så sanna ord
2014-09-24

  Connie
Sensuellt klös!
2014-09-01

  S.A.I. Steve Lando
Underbar
2014-07-30

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2014-07-18

    ej medlem längre
Stark och sensuell.
2014-07-18

  Rochester
Kvinnan, som mannen tänker sig henne, eller som hon tror att han tänker om henne... Intressant inblick i rollspelet.
2014-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Louise Sparring
Louise Sparring