Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns på annat sätt

Det känns på annat sätt med dig
Jag tror du tycker om mig
kanske som en något udda vän
Och fast du säger du är kall
så är det varmt med dig




Fri vers av Louise Sparring
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-16 21:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är SÅ bra på att förmedla sensuella texter, en fröjd att ta dem till sig
2014-10-07

  Lars Hedlin
Bra förmedlat!
2014-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Louise Sparring
Louise Sparring