Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sång ifrån ovan...

Det är något som nynnas till mig
när solen den dalar i väst
det är något som låter så
innerligt gott som
de visor jag gillar bäst!

Det är kanske vännen
i rymden där
som trallar från himmelen ner
eller stjärnornas blinkande strålar
eller värmen som var
som åter ler!

Det är vännen som skickar sin hälsning
när mörkret faller vid min säng
och jag känner hans leende ögon
och jag tar om oss:
Får full poäng!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 826 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-07-14 10:31



Bookmark and Share


  Klint
tycker OM!
2021-01-24

  Guldstrimma
Så vacker poesi. Känner in känslan du förmedlar. ??
2019-01-22

  Per "Läsaren" Sörqvist
bokmärke
2015-06-04

  Havsbris
du är så fin tjejen <3

saknade dig i hel.... som tusen hahahahha din glädje och styrka... inspiration källan

pöss på nosen <3
2014-11-23

  Connie
Vacker och ljuvlig text!
2014-08-03

  Ezmeralda VIP
Underbar text, jag blev rörd och visst är han där.
2014-07-20

  Eva Helene VIP
Vackert och trösterikt!
2014-07-14

  limerick
Vackert skaldat!
2014-07-14

  limerick
Vackert skaldat!
2014-07-14

    ADI Nehlin
det är det säkert, så vackert skaldat
2014-07-14

    ej medlem längre
Mjukt och fint - med ett fyrverkerislut!
2014-07-14

  ResenärGenomLivet VIP
En fin visa...gör mej glad...
2014-07-14

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt