Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fokusering

Det är bättre att fokusera
på det man behöver göra nu.
Annars ser man målet
för sin strävan
försvinna i fjärran,
och man försöker
jaga ikapp det
i vild förtvivlan.




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-14 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP