Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förlorad vän


tårar

Jag rider över havets tårar bort från allt
som gör mig så ont

bort bort från allt som stör min ro
och plågar mitt sinne
jag rider i natten bort bort från allt

jag sökte min ro i ett annat land
jag ville bara glömma
för att få frid och ro

jag dränkte mina sorger i alkohål.
och glömde bort det som hänt
för stunden jag berusad och fri
jag var i en annan värld så lycklig
man kan bli

men sen kom morgonen
och verkligheten visade
sig igen det skar i mitt hjärta
och tårarna kom längs med min kind

minnerna av dig
käns fortvarande så starkt
du sa till mig jag blir alldrig
mer än 30 år

men det var inget jag trodde på
för du hadde redan valt att gå
din egen hårda väg genom livet

du dålde dina känslor med droger
för att orka att leva i din hårda värld
du byggde murar för att skydda dig själv

men jag såg igenom dina murar
bakom dom fans du så liten och rädd för allt
som korsade din väg

jag ville hjälpa dig men du ville inte lyssna
på vad jag hadde att säga till dig

jag kunde inte nå dig bakom dina
murar för du ville inte bli nådd

och en dag fans du inte där längre
för du hadde jagat dig själv
in i döden med din motorcyckel

ett enkelt träd på din väg
avslutade ditt hårda liv

en sak hadde du rätt i
du blev inte äldre än 30




Övriga genrer av raibow
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-04-26 06:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raibow