Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2014


Blunda lilla stjärna




Jag kan räkna dina lår
se om det stämmer
att de är lika många
dina ögon glittrar som stjärnor
det finns miljarder stjärnor
ögon och lår
på torsdagar vill du
jag kommer så fort jag har slutat räkna
när ärtsoppan kallnar blir du sur
smäller i dörrar
skriker mot stjärnhimlen
när grannarna knackar i väggen
sjunker du ner på sängen
blundar
jag hör
ingenting
är djupt försjunken
upptagen av att räkna
ögon och lår




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-07-14 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP