Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det alla vet

Second hand,
rödvin,
cigaretter av det billigaste märket,
slitna skor,
mockajacka,
andra långgatan,
gömma vodkaflaskan i innerfickan,
gittar
och sång.

Lockigt, rufsigt hår.
Mörka ögon,
stora fötter,
klumpig näsa,
perfekta fingrar,
lugn och mjuk röst.

Inte riktigt här,
nånstans uppe i det blå,
nynnar för sig själv,
gör vad han känner för,
rädsla för det som kan komma nära,
snarkar,
drömmer de värsta mardrömmar,
slänger armar
och ben åt alla håll i sömnen.


All fakta,
allt som alla vet,
vet jag.
Men det ingen vet,
är det som du vet,
det som gömmer sig,
allra längst in,
dit ingen når.

Inte heller jag.




Fri vers av riverenvackerdröm
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-14 23:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Text som berör!
2014-07-18
  > Nästa text
< Föregående

riverenvackerdröm
riverenvackerdröm