Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vadstena igen! Självklart!

Hela Vadstena vill man bara famna
när man i den stan lyckats hamna
den ligger i mitt tycke
som ett vackert smycke
vid landets finaste strandstycke!

Fordon i centrum körs i gåfart
det är ju helt enkelt underbart
det blir ju toppen för alla så klart.

Restaurang, värdshus,
kondis och glassbar flyttar
ut serveringar på torgets plan
så de blir alla inneställen i stan!

Fåtöljer, mjuka soffor det finns
att sitta i, stora parasoller för skugga,
säg kan det bättre bli?

Ett stilla sorl hörs
från samtal som förs
inte mycket väsen görs...

I Birgitta Systarnas caféträdgård igår
jag tittade in, den ju allting bara slår
denna blommande oas
där kan det ju bara bli
ett vilande gott kalas
när kaffe som dopp
till trädgår´n tas ut
och sen sin bästa stund
bara ha så där, på lut!










Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-15 09:46



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin hyllning!
2014-07-15

  Irene Åberg
Bästa Ewa*Britt!
Det Bästa är Gott nog!
En fröjd för ögat!
En njutbar kaffe,med dopp.
Det Bästa i Vadstena*
Finns*Här/Kram
2014-07-15

  Lars Hedlin
Gott en fin liten stad...Där bor min son ;)
2014-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt