Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan om att förlåta

Fader !
Måste vi förlåta dem ?
De som gör orätt mot andra
och som inte inser det;
och som när de gör orätt
bara blir bekräftade
i sitt sätt att vara,
när ingen protesterar.




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-15 13:04



Bookmark and Share


  Oscar E Quinn
Bra skrivet!
2014-07-15

  louisegirl
Så sant och bra skrivet!
2014-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP