Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

första tanden








det finns ingen som sliter mitt hjärta
som min son


han greppar flimmertrådarna och drar
några millimeter
varje dag, knyter skrik mellan
hjärtklaffarna

så de upphör ett ögonblick.
bara han gror. jag torkar hans tårar
med min majskrokshandflata
och stoppar tummen
innanför hans nervikta silkesläppar,

vill lova att det kommer sluta
göra ont.



men hur gör jag det










Fri vers av xilenie
Läst 324 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-07-15 18:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj så bra!
2014-07-15

    Anna B
Så fint.
2014-07-15

  Nolltillhundra
Ojojojojoj. Den här var något av det bästa jag läst! <3 o.O
2014-07-15

    anonyman
mmm, mycket bra.
2014-07-15

    Jag är fan större än Sartre VIP
"han greppar flimmertrådarna och drar
några millimeter
varje dag, knyter skrik mellan
hjärtklaffarna

så de upphör ett ögonblick.
bara han gror. jag torkar hans tårar
med min majskrokshandflata
och stoppar tummen
innanför hans nervikta silkesläppar,"

Mycket bra!



2014-07-15
  > Nästa text
< Föregående

xilenie