Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Hjärt)slag

Vi ska lyssna till kraften
som trummar i vårt inre
Som kanske varit någon annanstans
innan oss
Vi ska lyssna på slagen
som har aningar
Om vad allt
Kanske går ut på




Fri vers (Fri form) av ordskalv
Läst 358 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-07-15 18:50



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Slår ett extraslag i bröstet.
2014-07-31

  Lars Hedlin
Mycket bra och fint skrivit!
2014-07-16
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv