Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förlovad med gårdagen


Det måste få finnas lite förbud

Den sista raden du skrev

spräckte bubblan

hjärtat rusade iväg och kinderna blossade.

Det var Wirklich Heiten,

hen kom på besök.

Och ville ha tantrasex med någon annan.

En främling och granne.

Talade för svårt på ett främmande språk.

Uteslöt och inneslöt.

Hemligheten i en nära relation.

De drabbade som drabbades samman.

Vi kramades och lovade att bryta nio av guds bud tillsammans.

Något måste få vara förbjudet.




Fri vers (Fri form) av Aftonvännen
Läst 387 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-15 21:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
'Du skall icke döda min dröm om att få ha andra gudar jämte dig, trots att det kunde kännas bra att få ha penningen, frestelsen och girighetens gud allra som mest nära själen och hjärtat'.
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Aftonvännen
Aftonvännen