Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ljummen kväll utan måne!

Ljummen Sommarkväll,
Några toner klinkar i moll på ett omstämt piano.
Myggen inar och i rödvinsglaset ligger en liten fluga full som ett as.
Oklippt gräs och en måne som inte syns då kvällen är för ljus.
Någon uggla gör sig hörd och stör de falska pianotonerna...

Frigör flugan när musiken tystnar, tar sista munnen vin och sommarbrisen sveper i trädens löv som ett vackert avslut.
I ögonvrån innan jag går in anas månen i en full flugas vingliga färd emot friheten.

Ljummen sommarkväll!




Fri vers av IdaStina
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-15 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IdaStina
IdaStina