Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågor och vemod.

Hur många gånger
ska jag vilja dö

för att få viljan att leva?

hur många gånger,
ska jag skrika
och gråta

för att få lusten att
vilja skratta och le?

Många frågor utan
svar.

För det enda jag får tillbaks,
är en smäll på käften
och en flaska vemod.




Fri vers av Låt mig alltid vara fri
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-15 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Låt mig alltid vara fri