Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren 2014

det du tog med dig in i mig
är något som för evigt stannar kvar
det var på många sätt en chansning
något vi båda trodde var förbi
men när jag föll in i dina ögon
så var det en framtid jag såg

idag är det på många vis likadant
men allting är och känns djupare
kanske för att kärlek aldrig är enkelt
kanske för att man ibland faller
men så länge vi fångar upp varandra
så känner jag samma framtid
när jag vilar i värmen hos dig




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 426 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-07-17 11:07



Bookmark and Share


  Proton
Hoppas att den sommarvärmen stannar hos dig under en lång tid framöver.
2015-03-01

  Connie
Underbart vackert!
2015-02-03

  Tess74
Wow så vackert!
2014-10-14

  Katinka VIP
Den vackraste av alla kärleksförklaringar är den med fötterna på jorden men med hjärtat bland molnen. Intellektet någonstans mittemellan. Så fin.
2014-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike