Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkret

När natten kommer

tvättar jag bort fasaden 

och avslöjar ensamheten

bara för mig

det måste va nåt med klaffarna 

det läcker blod

läcker liv

ur hjärtat

och ensamheten tär

på viljan 

mörkret kompakt

 

såibland flämtar hoppet

till

 det ändå skulle finnas nån

då skulle det kanske finnas mening?

 

Men nä. Vem skulle vilja? Vem skulle våga? Vem skulle orka?

 Så mörkret sluter sig

kväver gnistan 

klaffen läcker

liv

 

 

 

 




Fri vers av HanKa
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-17 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HanKa
HanKa