Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du stackars Okända

Du stackars Okända,
vad ont gjorde du
för att landa här, i mig?

Mellan vita lakan
och orörda skorpor
försöker jag tänka mig dig.

Du stackars Okända,
hur är dina ögon?
Och vilket slags röst kan du få?

Förlåter du sedan,
att jag önskade bort dig?
Förlåter du rädslan då?




Bunden vers (Rim) av Elin Ekaterina
Läst 306 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-07-18 03:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket stark och gripande
2014-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Elin Ekaterina
Elin Ekaterina