Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappor de vet allt!

Var kommer flygmyror ifrån
sa son, och far som om son är mån
sa att så här Bill
ligger det så klart till
de skickas ut från stackmolnsdepån




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-07-18 09:43



Bookmark and Share


  Minkki VIP
bra kopplat :-)
2014-07-18

    Dan Myrbeck
Haha - jättebra!

Flygmyror flyger och far,
sa far!
2014-07-18

  ResenärGenomLivet VIP
Det är bra med pappor som vet...trevlig dikt...
2014-07-18

  Angel of love
Ja mina myror står i startgroparna nu.
2014-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt