Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindkraftens stil

Vindkraftbolagen uti Kil
de har skaffat sig en ny PR-profil
de har gjort en kupp
ny reklamskylt satt upp:
"We are your Big Fan", din bästa "deal"




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-18 11:24



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Mycket bra tycker jag!
2014-07-20

    Dan Myrbeck
Haha - bra!!
2014-07-18

  louisegirl
Så bra skrivet..
2014-07-18

  Lars Hedlin
Like it!
2014-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt