Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du stackars poet

Du stackars poet
sitter där du sitter
med pennan i hand
och ruvar, ruvar på
en stor hemlighet

Du stackars poet
så missförstådd
och funderar på livet
och ruvar, ruvar på
en stor hemlighet

Du stackars poet
grånad och tärd
skrivkramp är legio
och tanken flyger
bort mot en hemlighet

Du stackars poet
så vilse i livet
där pennan tveka
på ett skrynklat ark
med din stora, stora
innersta hemlighet

att aldrig avslöja
fastän du så gärna vill




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-18 12:10



Bookmark and Share


    ryttarinnan
ingenting förblir en hemlighet min vän..
vacker text
2014-07-24

  Solitaire VIP
Kistan vi alla tror att vi vet
Döljer en storslagen hemlighet
Är kanske blott en koffert som
Vid närmare påseende är tom
En konstnärssjäls fasa, och största tragik
Är att bli ett glömt, övergivet lik
Jag ryser av skräck intill ben och märg
Över ett slut som för Georg Rydeberg
2014-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter