Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om tiden som rinner ut.


tre-tio-åtta

38
tre-tio-åtta

det kommer hinna bli mörkare om kvällarna
kallare om mornarna
men lättare i hjärtat

stormarna kommer börja blåsa över Sverige
och antagligen kommer regnet hänga med
som i varje juni, juli augusti
(men det finns en trygghet i det)

vi kanske har tid att dansa i vattenpölarna
än finns dans, horisont och kvällsbad inom räckhåll

det kommer bli mindre om tid i rymden
och sanden kommer rinna ur våra fingrar
men andetagen i lungorna djupare

tre-tio-åtta
37
36
35
34
33
32
31
30
29
28
27
26
25
24
23
22
21
20
19
18
17
16
15
14
13
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
0

och tiden kommer rinna ut men den kommer göra ditt hjärta lättare, dina andetag djupare och livet firare

du är fri
flyg nu




Fri vers (Fri form) av Hanna J
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-18 14:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin.
2014-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Hanna J
Hanna J