Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon kommer aldrig få sin ponnyhäst

det viktigaste är inte hur hon mår
hon kan ju alltid täcka över sitt sår
finns ändå ingen som vill se
näe de vill bara se henne le
så fort de får en glims av hennes själ
rymmer de för exakt samma skäl
som hon inte spelar mörkrädd
full kontroll när det är som värst
ballar ur när det är som bäst
vid henne går det inte att bli fäst

näe hon kommer aldrig få sin ponnyhäst




Bunden vers (Rim) av shorthead
Läst 81 gånger
Publicerad 2014-07-18 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shorthead